Forsikringsgodkendt sikringsvirksomhed

38 80 80 38

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om VIP

VIP Security & Services A/S er en forsikringsgodkendt AIA (alarm) og TVO installatør (TV-overvågning).

VIP - mange års erfaring samlet på et sted.

VIP Security & Services A/S har mange års erfaring inden for sikkerhedsbranchen.

Vi håndterer såvel store som små installationer, og sætter en stor ære i at udføre opgaven til kundens fulde tilfredshed.

VIP Security & Services A/S lytter til kundens behov og ønsker hvor efter vi udarbejder og leverer den komplette sikringsløsning for firmaet og i privaten.

VIP Security & Service A/S er en vigtig brik i netop dit valg af sikkerhedsløsning - derfor bør du vælge os som din sikringsleverandør.

Meetingroom1
Hvem er vi
VIP Security & Services A/S er et mindre firma med stor erfaring og faglig viden indenfor sikkerhed og service. Vi har storkøbenhavn som vores primære arbejdsområde, men servicerer også virksomheder i hele Danmark.
  

Stor erfaring Virksomhedens fundament hentes fra den elektroniske verden og samlet set har vi mere end 23 års erfaring indenfor elektronik og sikkerhed med speciale indenfor totalløsninger.

Vi har endvidere mere end 18 års erfaring indenfor individuel rådgivning og undervisning i brugen af elektroniske sikkerhedssystemer. Der undervises stadig som freelance indenfor forskellige typer af sikringssystemer såsom tyverialarmsystemer, videoovervågning, perimetersikring, adgangskontrol, integrationer, m.m.

Kompetancerne er på plads Manden bag VIP Security & Services A/S har i knap 9 år været ansat som teknisk chef i en af nordens største security grossister, og har derved opnået et bredt fundament af teknisk kunnen indenfor alle typer elektroniske sikringsystemer.

VIP Security & Services A/S samarbejder med godkendt kontrolcentral og vagtselskab godkendt af de Danske forsikringsselskaber.

Vores motto: Better safe than sorry!

Meetingroom4

 

F&P forsikrings-
godkendt installatør

 ISO 9001:2015
certificeret via INTERTEK

Medlem og certificeret
AIA & TVO installatør

FogP logo

I3-ISO 9001 - sort uden aarstal

SC2-SB logo2015 ISO9001

Vores vision

Vi stræber mod at opfylde alle vores kunders behov for sikring i en samlet løsning med fokus på enkelhed og overskuelighed.

Kompleksiteten i sikringsløsningens forskellige komponenter skal benyttes til skabe tryghed for kunden.

Hvorfor VIP ?

  • Stor erfaring.
  • Kompetancerne er på plads.
  • Naturligvis godkendt.
  • ISO 9001:2015 certificeret.
  • F&P forsikringsgodkendt.
  • AIA certificeret.
  • TVO / ITV certificeret.
  • 23 års erfaring.
  • Medlem af Sikkerhedsbranchen.