Forsikringsgodkendt sikringsvirksomhed

38 80 80 38

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Forsikringsgodkendte Erhvervsalarmer

ErhvervsalarmerAlarm til erhverv handler ikke kun om sikkerhed, men også i høj grad om brugervenlighed til daglig betjening.

Vores moderne alarmløsninger giver mange forskellige brugervenlige muligheder. Alarmen kan tilkobles i forskellige områder (afdelinger) af virksomheden, samt betjenes via vores alarm app på din smartphone, så du kan betjene alarmen og få til og frakoblinger, se temperatur i serverrummet samt se status på systemet og få push beskeder m.m. 

Alle virksomheder er forskellige…

VIP Security & Services A/S har mere end 22 års erfaring og har sikret en lang række forskellige virksomheder, store som små, indenfor et utal af brancher, samt ambassader, højsikkerheds installationer samt industri, så vi kan tilbyde alle former for alarm løsninger, som er forsikringsgodkendt af F&P fra sikringsklasse 10 til 60 til de ønskede krav og behov.

Da virksomheder i dag har forskellige ønsker og behov her og nu og i fremtiden, så finder vi i fællesskab med kunden den helt rigtige løsning til den helt rigtige pris og services.

Du er meget velkommen til at kontakte os så vi kan finde netop den løsning, der passer dig og din virksomhed.

Brugervenlig alarm app til betjening af alarmen


Remote car key fob2billeder-alarm-APP

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle vores erhvervs alarmer har nem og simpel
betjening med personlig berøringsfri alarm brik samt app. 

 

En sikringsløsning bør aldrig hastes igennem – lad os derfor i godt tid tage en dialog om netop jeres behov således virksomheden er sikret bedst muligt i forhold til behov og økonomi inden indbruddet kommer.

Se her et pris eksempel på mindre virksomheder:

Installationspris  kr. 0,- 

ved kr. 399,- pr. måned*

Prøv vores prisberegner for at se et eksempel på en sikrings løsning til MINDRE erhverv, og skulle prisen ikke passe med dine ønsker og behov så er du meget velkommen til at kontakte os for en løsning til dig og dine øsnker:

Priseksempel

*Abonnementspriser er oplyst ved 36 mdr. Alle priser er ekskl. moms.

 

Med sikring fra VIP Security & Services A/S kan du generelt vælge mellem at leje, eje eller lease. Vi stiller gerne de forskellige muligheder op så du kan vælge hvad der passer bedst til netop din virksomhed.

Mest populære erhvervsalarm...

Erhvervsalarmer

Erhvervsalarmer

vip erhvervspakke 01