Her kan du se vores smartalarm bruger support videoer

Demo videoer til brugere af smartalarm

Se vores lille video med tilkobling af smartalarmen

Nem betjening af smartalarmen

I denne video finder du instruktion på hvordan man tilkobler smartalarm systemet på forskellige brugervenlige måder.

• NAT tilkobling ( skalsikring ) når du bliver hjemme eller skal sove.
  • FULD tilkobling, når du forlader huset.
  • AVANCERET tilkobling af alarm systemet.
  • Se åbne alarm zoner ( alle sensorer )
  • Udkoble ønsket alarm zoner ( alarm sensor )

Det kræver der at smartalarm serviceplan er tilvalgt alarm systemet

Alarm tilkobling

Se vores video hvor nemt du tilslutter dine bluetooth enheder

Berøringsfri smartalarm betjening ( Bluetooth )

I denne video finder du en lille instruktion på hvordan man forbinder sin telefon eller smart uret for berøringsfri betjening, via dine bluetooth enheder til smart betjening af smartalarm systemet.

• Forbind dine bluetooth enheder
  • Smart berøringsfri frakobling
  • Mulighed op til 5 brugere ( 5 stk. bluetooth enheder kan tilsluttes )
  • Slet / tilret bruger
  • Tilret smart indstillinger

Bluetooth frakobling

Overblik af vores smartalarm funktioner

Smartalarm overblik video

I denne video finder du et lille overblik over vores smartalarm brugerfunktioner.

• Simpel alarm tilkobling
  • Avanceret alarm tilkobling
  • Se alarm zone status
  • Udkobling af alarm zoner
  • Se alle ikoner og funktioner

Det kræver der at smartalarm serviceplan er tilvalgt alarm systemet

Smartalarm video

Se de forskellige muligheder for en master bruger

Bruger administration på smartalarmen

I denne video finder du en lille instruktion på hvordan man nemt tilretter brugere i smartalarm systemet.

• Opret alarm brugere
  • Slet alarm brugere
  • Tilret alarm brugere

Alarmbruger

Se hvordan du nemt tilslutter din smartalarm til dit WiFi netværk

Tilslut din smartalarm til WiFi

I denne video finder du en lille instruktion på hvordan man som masterbruger meget nemt forbinder vores smartalarm system til sit eget WiFi netværk.

• Scan efter tilgængelige WiFi netværk
  • Opret forbindelse til WiFi netværket
  • Se signal styrken mellem smartalarmen og dit WiFi netværk

Før montering af vores smartalarm panel, skal du sikre dig der er god og stabil WiFi dækning, mellem panelets ønsket placering og dit WiFi netværk. Tag panelet og gå til ønsket placering af smartalarmen og lav en WiFi signal test. Så du er sikker på du har en god og stabil WiFi dækning på den ønsket placering.

Wi-Fi på alarmen

FRAKOBLING af smartalarm betjening

Frakobling smartalarm video

I denne video finder du en lille instruktion på hvordan man nemt frakobler smartalarm systemet.

• Frakobling af alarmen på panelet
  • Frakoblingsbilleder fra indbygget 5mp kamera
  • Frakobling med bluetooth ( smart berøringsfri betjening )

Det kræver der at smartalarm serviceplan er tilvalgt alarm systemet

Alarm frakobling

se de forskellige nødkalds funktioner indbygget i smartalarmen

Nødkalds funktioner på smartalarmen

I denne video finder du en lille instruktion på hvordan man betjener de forskellige indbyggede nødkald funktioner for hurtig hjælp.

• Overfaldstryk ( tilkald vagtcentral, politi samt tilkald personer)
  • Brandalarm ( aktiver brandalarm, vagtcentral og tilkald personer )
  • Nødkald & tryghedsalarm ( tilkald øjebliklig nødvendig assistance / nabo m.m. )

Det kræver der at smartalarm serviceplan er tilvalgt alarm systemet

Nødalarm

Se hvordan det indbygget 5MP kamera i smartalarmen kan benyttes.

Frakoblings videoer og foto fra smartalarmen

I denne video finder du en lille instruktion på hvordan smartalarmens indbyggede 5MP kamera tager foto og optager video ved forskellige hændelser.

• Alarm videoer ved aktivering af alarmen
  • Alarm videoer ved overfald
  • Alarm videoer ved brandalarmer
  • Alarm videoer ved CO alarmer
  • Frakoblingsfoto ( ved frakobling af alarm systemet )
  • PUSH beskeder med video og fotos

Det kræver der at smart serviceplan er tilvalgt alarm systemet.

Alarm billeder

Se hvordan du nemt kan betjene dit trådløse smart belysning

Smart lysstyring fra dit smart alarmsystem

I denne video finder du en lille instruktion på hvordan man bruger det trådløse smart el apparater og lysstyring på panelet.

• Tænd og sluk for lyset
  • Tænd og sluk for el apparater
  • Dæmpe lyset til ønsket niveau
  • Se status på lys og lamper m.m.
  • Lav smart regler ( IOT & IFTTT )

Det kræver der er installeret godkendte z-wave enheder samt smartlys serviceplan er tilvalgt alarm systemet.

Trådløs lysstyring

Se hvordan man nemt kan betjene døre og porte via din smartalarm

Betjening af dine dørlåse fra din smartalarm

I denne video finder du en lille instruktion på hvordan man nemt kan betjene dine elektroniske låse og porte via smartalarm panelet.

• Betjening af trådløse El-låse ( smartlåse )
  • Betjening af dine garageporte
  • Låse senarie ( automatisk låse styring )
  • Se status på åbne og ulåste døre og porte

Det kræver der er installeret elektroniske låse og port styring samt smartlåse serviceplan er tilvalgt alarm systemet.

Smartlås betjening

Se hvordan du nemt kan betjene din aircon

Smart termostat styring fra dit smart alarmsystem

I denne video finder du en lille instruktion på hvordan man bruger det trådløse aircon/klima styring på panelet.

• Tænd og sluk for aircon
  • Styre temp. til ønsket niveau
  • Se status på temp.
  • Lav smart regler ( IOT & IFTTT )

Det kræver der er installeret godkendte z-wave enheder samt smartlys serviceplan er tilvalgt alarm systemet.

Betjen varmepumpen

Se muligheden for de forskellige pausebilleder på dit smartalarm

Vælg pauseskærm på smartalarmen

I denne video finder du en lille instruktion på hvordan man bruger pauseskærm på smartalarmen når man ikke benytter alarmen.

• Vælg mellem display visninger
  • Indlæs dine egne billeder
  • Indlæs dit logo i panelet
  • Vis ur og vejret i displayet
  • Vælg sleepmode ( dag & nat skærm indstillinger )

Se pauseskærm på alarmen

Se alle de funktioner som du kan teste på alarmsystemet.

Test din smartalarm

I denne video finder du en lille instruktion på hvordan man som masterbruger kan teste de mange funktioner som er indbygget i dit smartalarm systemet.

• Test alle dine sirener
  • Test 5mp kamera ( indbygget i smartalarm panelet )
  • Test 4G forbindelsen til vores smart cloud og vagtcentral
  • Test WiFi forbindelsen til vores smart cloud og vagtcentral
  • Test de ønsket alarm detektor ( sensorer )
  • Test trådløse smart belysning & stikkontakter m.m.
  • Test Glasbrud detektor ( indbygget i smartalarm panelet )

Bemærk : før du udføre test af smartalarm systemet, så giv vores vagtcentral besked, så vi ved systemet testes.

Smartalarm test menu

Se vejrudsigten smartalarm betjenings video

Se vejrudsigten på smartalarmen

I denne video finder du en lille instruktion på hvordan man ser den lokale vejrudsigt på alarm panelet.

• Se dagens vejrudsigt
  • Se de næste 4 dags vejrudsigt

Det kræver der at smartalarm serviceplan er tilvalgt alarm systemet

Se vejeret på alarmen

Cookies

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til at understøtte forskellige formål på hjemmesiden, herunder:

1. Funktionalitet
  2. Statistik
  3. Marketing

Ved at trykke på 'Accepter alle' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan også vælge at tilkendegive, hvilke formål du vil give samtykke til ved at benytte knapperne ud for formålet, og derefter trykke på 'Gem indstillinger'.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at trykke på det lille ikon nederst i venstre hjørne af hjemmesiden.

Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af personoplysninger ved at trykke på linket herunder.

Back to top